Hoera! We zijn maandag 1 juni vanaf 12.00 weer open!

Vanaf heden is het mogelijk om weer een tafel te reserveren bij Gartine!

 

Om te vieren dat we weer open mogen, zal dit de eerste week niet van woensdag t/m zaterdag zijn (onze gebruikelijke openingstijden) maar van maandag 1 juni t/m zondag 7 juni, dus de hele week! 

Verder is Gartine voorlopig ook op zondag van 10.00-16.00 geopend ( wij vermoeden dat we hier veel mensen blij mee zullen maken ).

 

Natuurlijk zullen wij alle instructies van het RIVM in acht nemen!

Daarom wij willen u erop wijzen dat uw tafel klaar staat op het tijdstip dat u gereserveerd heeft. Het is dus niet mogelijk is om eerder binnen te komen, dit in verband met de beperkte ruimte in Gartine.

Hartelijk dank voor uw begrip!

 

We krijgen op dit moment van iedereen de vraag hoe ze ons het beste door deze tijd heen kunnen helpen, zo hartverwarmend!

Jullie zouden ons meer dan helpen door een kadobon te bestellen die bij onze opening weer in te leveren is. Het is ook een mogelijkheid om ons kookboek te bestellen. € 22.50

Zowel de aanvraag voor het bestellen van ons kookboek of een kadobon, kan je gebruikmaken van de bestellijst onder het kopje kookboek, vergeet in dit geval de verzendkosten, die zijn voor ons.

 

Willem-jan en Kirsten

 

Gartine is gevestigd in het centrum van Amsterdam:

GARTINE

Taksteeg 7
1012 PB AMSTERDAM
Telefoon: 020 320 41 32

U kunt bij ons enkel telefonisch reserveren, via e-mail kunt u niet reserveren.

Openingstijden

Woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur

en zondag van 10.00 tot 16.00.